Over EmploYOU

Gaby Stevens-Walraven is in 2014 gestart met Coachpraktijk EmploYOU

Door de jaren heen heb ik vele coachees geholpen op weg naar nieuw werk of ontwikkeling in hun huidige baan. Ik heb een ruime HR en leidinggevende achtergrond, en heb in de afgelopen 20 jaar diverse functies bekleed als leidinggevende, teammember Reorganisatie, Mobiliteits Manager, Employability Specialist, Development specialist bij ABN AMRO, als Employability Consultant voor Schouten en Nelissen, en nu als Career Services Officer bij Tilburg University. Altijd was de rode draad het ontwikkelen van mensen binnen hun werk, of loopbaancoaching naar nieuw werk. Jong en oud, met diverse achtergronden en vragen.

Naast mijn ervaring als (loopbaan) coach, heb ik mij door opleidingen en training verder geprofessionaliseerd. Naast diverse coachopleidingen, zoals Loopbaancoaching, Co-active coaching en een Coach/Counselor opleiding, heb ik ruime kennis van de benodigde coachdisciplines opgedaan middels workshops, trainingen, congressen en literatuur.
Ik ben gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional van NOLOC, de Nederlandse Organisatie van Loopbaan en Outplacement Consultants.

Als coach ga ik actief met je aan de slag. Naast de benodigde diepgaande gesprekken, waarin inzicht in onderliggende thema’s en patronen worden blootgelegd, gaan we vooral praktisch aan de slag.

Mijn persoonlijke ambitie is om mensen vooruit te helpen in hun loopbaan, om hun perspectief op een mooie toekomst, structuur en houvast te vergroten.